Data actualizării:
Data publicării:

Grinch de România. Un sibian a fost amenințat de vecini, printr-o scrisoare, să stingă luminițele de Crăciun pe motiv că nu pot dormi

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Românii au început deja să-și decoreze casele și apartamentele, în așteptarea Crăciunului. Cu toate acestea, printre cei entuziaști pentru sărbătorile de iarnă se mai găsește, uneori, și câte un... Grinch.

Da, se întâmplă în România. Se pare că luminițele de Crăciun nu sunt pe placul tuturor. O dovadă în plus că nu suntem precum americanii care fac concursuri în cartiere atunci când vine vorba de decorațiuni și lumini. 

Potrivit Ora de Sibiu, bărbatul a găsit în fața ușii un bilet prin care vecinul îl ruga să stingă instalația de lumini festive pe timpul nopții. Motivul? Nu se poate odihni. „Salut. V-am rugat frumos să opriți luminile ca să ne putem odihni. Dacă nu ne putem înțelege frumos, va trebui să găsim alte metode. Aș prefera AMIABIL. Merci”, se arată în conținutul scrisorii.

Sibianul spune că nu este prima dată când vecinii recurg la astfel de gesturi. ”Este deja ceva normal pentru noi. Nu știm dacă este vorba că suntem cei mai tineri din bloc sau au ceva probleme personale fix cu noi, dar a fost chemată și poliția vara aceasta pentru că vorbeam în casă. Motivul solicitării ar fi fost că se urlă și țipă, ceea ce nu este adevărat. În rest, am tot primit bilete de genul de la dânșii, am tot primit pe parcursul anului acesta. Această postare a venit mai mult pentru a vedea dacă sunt eu de vină cu ceva”, a spus acesta pentru sursa citată.

                                       

După mai multe înștiințări în scris de-a lungul timpului, tânărul împreună cu soția sa s-au decis să depună plângere la poliție împotriva vecinilor insistenți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel