Nu trebuie să tăiaţi cartofii în bucăți de dimensiuni diferite! De ce? Este simplu! Cartofii nu se vor fierbe la fel dacă au mărimi diferite. Bucățile mari vor fi mai crude, iar bucățile mici vor fi prea fierte. Încercați să faceți părți egale.
Nu mai folosiți unt, lapte sau smântână reci! Este recomandat ca aceste ingrediente să fie la temperatura camerei. Acest lucru scade riscul de amestecare excesivă.
Nu este nevoie să amestecaţi cartofii prea mult!
Când veți amesteca smântâna, laptele sau untul, amestecați ușor până când ingredientele se combină. Nu este nevoie să le amestecaţi prea mult. În caz contrar, piureul va fi lipicios.
Un alt secret este să alegem soiurile de cartofi care conțin mai mult amidon. Datorită amidonului, piureul va fi mai cremos.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat
- Prof. univ. dr. Mircea Duțu, semnal de alarmă asupra reformării profesiei juridice: Robotul a participat la admiterea în magistratură și a trecut cu brio / video