Graţiela Gavrilescu aşteaptă măsuri economice de la Guvern. Mesaj pentru diaspora
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: phalert.ro
Foto: phalert.ro
Graţiela Gavrilescu, fost ministru al Mediului, a anunţat că aşteaptă cu mare interes măsurile economice pe care le va lua Guvernul. 

"Astăzi, Guvernul va anunța pachetul măsurilor economice pe care intenționează să le aplice pentru a salva... ce se mai poate. Cu siguranță, cu fiecare zi care trece, situația va deveni din ce în ce mai gravă.

Deja s-a trecut de la stoparea HORECA la suspendarea activității Ford și Renault, ceea ce înseamnă un șoc pentru bugetul național... Aștept, cu nerăbdare, interes și maximă îngrijorare să vedem ce ni se pregătește. Este foarte important să speculăm- în sensul bun al cuvântului- acest moment pentru a îndrepta resursele spre economia românească!

Spre antreprenorii noștri. Spre fermierii noștri.

Acum suntem mai mulți!

Și mai inventivi.", a scris Graţiela Gavrilescu pe Facebook. 

Mesaj despre diaspora

""Diaspora" s-a întors ACASĂ nu ca un pericol! Sunt sigură că niciun repatriat cu mintea sănătoasă nu a revenit în sânul familiei cu intenția de a o infecta!

Oamenii aceștia au revenit pentru a se simți, împreună cu ai lor, în siguranță! Haideți să îi privim ca pe un know-how, ca pe o resursă de progres. Acum, avem în țară forța de muncă pe care o credeam definitiv pierdută! Este momentul ca Guvernul SĂ GÂNDEASCĂ PE TERMEN LUNG!

Iar măsurile economice pe care le ia să aibă ca efect nu doar supraviețuirea pe vreme de criză ci și relansarea economiei, a brandului "made in Romania"! De la măști chirurgicale, halate și vaccinuri, până la tractoare și locomotive. Vom vedea care sunt propunerile concrete și, dacă voi considera necesar, voi aduce completări și amendamente, prin Grupul parlamentar PSD, la care sunt afiliată.

Economia românească, cea din care ne tragem seva ca țară independentă, trebuie să reziste! Și să crească! Deja plătim prețul fabricilor închise în ultimii 30 de ani! Acum, suntem mai mulți, mai pățiți, mai deștepți, mai puternici!

Depinde numai de noi ce fel de viață vom alege să avem după coronavirus!", a mai scris fostul ministru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel