Gluma serii despre crucișătorul Moskva / FOTO în articol
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
O nouă glumă despre scufundarea navei Moscova!

DC News vă prezintă o altă glumă despre scufundarea navei Moscova. De fapt, este gluma serii. În imagine se observă nava rusească în momentul în care a fost bombardată cu rachetele ucrainene, iar în partea de jos președintele Volodimir Zelnski exclamă celebra replică „Slava Ukraini“, după ce, la prima poză, scrie expresia „Slava-class Moskova“.

.

Glumă tare despre nava Moscova care s-a scufundat 

În cadrul emisiunii „Deferiți mass-media“, la DC News, Val Vâlcu și Cozmin Gușă au avut un dialog spumos despre scufundarea navei amiral a flotei ruse din Marea Neagră:

„Moscova nu crede în lacrimi și asta pentru că se află pe fundul Mării Negre! Ce zici de treaba asta?“, a întrebat râzând jurnalistul Val Vâlcu.

„Hahaha, așa e la război! Cine dă cu bombardeaua, trebuie să se aștepte să și primească!“, a răspuns Cozmin Gușă.

„Domn’le, este o lovitură mare, mai ales că Zelenski, cu o zi înainte, arătase o poză cu acest crucișător. Deci era plănuită lovitura și au arătat că atunci când doresc, pot. Rachetele înțeleg că erau ale lor. O operațiune deșteaptă! Au lansat drone care au atras atenția radarului, iar cât se ocupau armamentele de pe crucișător cu dronele-momeală, au venit rachetele și și-au făcut treaba. Chiar mai spectaculoasă operațiunea decât Operațiunea Sheffield, Argentina, în anii 80’.

A căzut ipoteza atacării Odesei. Dacă nu poți să ataci de pe mare, salutare și un praz verde.“, a spus Val Vâlcu (citește conntinuarea AICI).

Radu Tudor, detalii puțin știute despre „nava Moscova“: S-a întâmplat și în 1941. Asta e adevărata semnificație a puterii Rusiei

Analistul militar Radu Tudor a intervenit telefonic la Antena 3, unde a vorbit despre scufundarea Moscova, nava amiral a flotei Federației Ruse, ieri, de către rachetele ucrainene. Azi, Federația Rusă a organizat o ceremonie în memoria navei bombardate de ucraineni:

„Am trăit și aceste momente, adică să vedem cum Rusia îngroapă Moscova și face ceremonie funerară. E de plâns, că de râs nu poate fi. O pretinsă putere militară care a declanșat o invazie sângeroasă și un genocid pentru care va răspunde de la primul până la ultimul politician și comandant își linge acum rănile pentru faptul că nava amiral a flotei din Marea Neagră a fost lovită de armata ucraineană într-un efort de apărare, aceasta scufundându-se.

Cred că e mai mult decât simbolic și ar trebui să spunem telespectatorilor că este a doua navă Moscova care se află pe fundul Mării Negre. Prima navă Moscova, un distrugător la vremea respectivă, a fost scufundată de fregata Regina Maria în bătălia din Portul Constanța, în iunie 1941. La vremea respectivă, distrugătorul Moscova a fost lovit de un tir foarte serios venit de pe fregata Regina Maria și, în încercarea de a scăpa, a încercat să se întoarcă spre Capul Tuzla, acolo unde a dat de un baraj de mine. Le-a lovit și s-a scufundat (...)“, a spus Radu Tudor (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel