Gigi Nețoiu va candida la parlamentare din partea PP-DD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
netoiu dc
netoiu dc

Gigi Nețoiu a declarat sâmbătă la Realitatea Tv că va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie din partea PP-DD.

Gigi Nețoiu a declarat că va candida la alegerile parlamentare din partea partidului patronului OTV, Dan Diaconescu, într-un colegiu din județul Dolj. Acesta a spus că a luat această hotărâre pentru că vrea să schimbe viața oamenilor din Craiova, menționând că dorește să înființeze câteva zeci de magazine bio.

"Am investiții în agricultură, am 2.500 de hectare la Cetate. Împreună cu primarul Solomon vrem să schimbăm viața oamenilor din Craiova, în special celor din Craiovița, unde voi candida. Vreau să fac 60-70 de magazine cu produse bio", a declarat Gigi Nețoiu, adăugând că n-a avut niciodată afaceri cu statul, argument ce îl va ajuta în scrutinul din nouă decembrie. "Am fost în privat din 1993 până acum și mă mândresc cu asta", a precizat omul de afaceri.

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a anunțat joi că a semnat adeziunea de intrare în PP-DD Dolj unde va candida pentru Colegiul 1 Senat. Acesta a declarat că a fost convins de Dan Diaconescu, după o întâlnire avută cu acesta.

PP-DD nu a prezentat lista oficială a candidaților pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, însă Dan Diaconescu a făcut publice o serie nume, printre care cele ale lui Florin Condurățeanu, Horia Mocanu sau Sorin Ovidiu Bălan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel