Data publicării:

Gigi Becali va da în judecată conducerea Penitenciarului Jilava

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp

Gigi Becali dă în judecată conducerea Penitenciarului Jilava şi cere daune morale de un milion de euro. Becali este nemulţumit de modul în care a fost tratat de superiorii din penitenciar. De asemenea, în urma deciziei de a executa pedeapsa în regim deschis, Gigi Becali va fi transferat, luni, la închisoarea de la Poarta Albă.

"Domnul Becali este decis să introducă o acţiune la instanţele de judecată, să solicite despăgubiri morale pentru situaţia care i s-a creat în mod inacceptabil prin deciziile unor membri ai conducerii Penitenciarului Jilava. Să fie obligate să-i plătească o sumă de bani domnului Becali, va solicita un milion de euro, cu titlul de daune morale", a declarat, la România TV, Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali.

 Becali acuză că tratamentul la care a fost supus a fost dictat de o persoană din conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care va fi, de asemenea, chemată în instanţă.

Gigi Becali va fi transferat, de luni, la Penitenciarul de la Poarta Albă, după ce Administrația Penitenciarelor a decis ca acesta să fie adus pentru o perioadă la Jilava deoarece avea mai multe procese săptămâna trecută în București.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel