Gigi Becali, ironic când a fost întrebat pe cine aduce antrenor la FCSB. Ce condiţii pune finanţatorul: Bă, voi credeţi că sunt idiot?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali, finanţatorul FCSB, nu s-a decis încă pe cine va numi ca antrenor principal la FCSB, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia. Există, însă, câteva condiţii. 

"Nici Iliev, nici Tony nu sunt. Să vedem ce va fi. S-ar putea să fie un antrenor român sau unul străin. Acum să vedem. Adică să vedem care cunoaște mai bine filozofia… Sunt doi din afară și unul din România. Ăsta care e român a lucrat în România. A fost și la națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia Stelei (n.r.- râde).

Nu cred că va fi pe bancă la meciul cu Craiova. E posibil. Nu știu. Să vedem dacă ne înțelegem cu el. Trebuie să-l am față în față și să vorbim. Înțelege filozofia Stelei? Că filozofia Stelei e mai complicată!

Pintilii? El e antrenor secund. Sau ce e el? Delegat. De exemplu, Ferguson dă sarcini oamenilor lui. Și ăsta…

Bă, voi credeți că sunt idiot? Adică îmi merge bine și să spun 'Vino, mă, încoace! Pintilii, pleacă! Dă-i drumul de aici că vrea Burchel'. Du-te, mă, de aici. Eu spun 'Eu te pun pe tine antrenor. Tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii. Că el mi-a făcut treabă până acum'. Unde ați mai văzut tâmpeniile astea ca la noi? Trebuie să armonizezi legile și regulamentele”, a spus Gigi Becali, pentru prosport.

Becali susţine, totuşi, că FCSB va avea antrenor străin

"Nu vă zic cine. Aaa, nu mai știu. A fost la națională acum mulți ani…. Am greșit eu. Nu vă zic cine e pentru că nu cred că el va fi alesul. Cred că va fi un străin. Parcă cipriot e. Știi de ce? Ca să scap de ei. Dacă pun un român, o să se spună că va fi suspendat. Dacă pun străin, de unde îl suspenzi? E antrenor străin. 

Mai bine un străin. El le zice 'Nu știu limba voastră. Nu știu nici limba engleză. Vorbiți cipriota'. Cu omul cu minte strâmbă trebuie să îți faci mintea strâmbă. Punem un cipriot ca să-l anchetați în cipriotă”. a adăugat Gigi Becali.

Leo Strizu a demisionat de la FCSB, nemulţumit de faptul că postul său, cel de antrenor principal, era unul mai mult decorativ. Asta pentru că de pregătirea echipei se ocupă Mihai Pintilii, care însă nu are licenţa PRO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel