Gigi Becali, despre revenirea FCSB în Ghencea: O spun ca să vezi până unde merge răutatea omului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Gigi Becali (64 de ani) a devenit oficial patron al FCSB-ului/ Steaua în urmă cu fix 20 de ani, pe 23 ianuarie 2003 

La 20 de ani distanță, patronul FCSB, a făcut mai multe declarații despre situația actuală în care se află echipa și divergențele cu CSA Steaua.

Formația roș-albastră insistă pentru a juca pe noul stadion Steaua, după adoptarea unui proiect de lege în Parlament. Gigi Becali a vorbit din nou despre revenirea echipei sale pe stadionul din Ghencea.

"Normal așa ar fi, să revenim (n.r. – pe stadionul Ghencea). Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar spun așa: tu ai fost cu mine, știi toate etapele, cum am dat milioane de euro la Steaua. Asociația aia, a lui Păunescu, de la care am preluat eu, avea 10 milioane de dolari datorie. Acum e dizolvată acea asociație. Dacă nu preluam atunci, era în faliment de mult Steaua. Și asta o știu oamenii! O spun ca să vezi până unde merge răutatea omului", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Amintim faptul că proiectul de lege anunțat de Marcel Ciolacu în decembrie 2022, prin care se va permite echipei FCSB să evolueze pe stadionul din Ghencea, a fost promulgat la începutul lunii ianuarie 2023 de președintele Iohannis.

Vezi și - Cristi Borcea visează să pună în aplicare ”Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League”: Atunci Dinamo o să fie cea mai puternică echipă din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel