Gigi Becali, declarații acide după Rapid - CFR Cluj: Hai, mă, vedeţi-vă de treabă! Nu ne batem cu Rapidul. Ce să facă Rapidul?
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gigi Becali a făcut declarații după ce Rapid a învins-o pe CFR Cuj cu trei la unu.

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, a reacționat după victoria celor de la Rapid cu CFR Cluj, scor 3-1, în etapa a 10-a a SuperLigii.

Gigi Becali: ”Ce să facă Rapidul?”

Deși Rapid a învins-o pe CFR Cluj, Gigi Becali susține în continuare că giuleștenii nu pot emite pretenții în lupta la titlu. Acesta este de părere că formația sa se va lupta pentru supremația SuperLigii tot cu ardelenii.

Hai, mă, vedeţi-vă de treabă! Nu ne batem cu Rapidul. Ce să facă Rapidul? Este o echipă antrenată, dar valoarea este la CFR Cluj. S-a văzut prima repriză. Au jucători puternici. Este adevărat, în a doua repriză…

Fiecare vede în felul lui fotbalul. Eu văd CFR-ul o echipă foarte puternică, dar din cauza vârstei, nu ştiu, a doua repriză mai scârţâie. Dar nu cu Rapid ne batem la titlu.

Aşa cred. Ne batem cu CFR Cluj. Universitatea Craiova este o echipă foarte valoroasă, dar nu mi se pare antrenată. Nu ştiu care e problema acolo. Jucători aşa de valoroşi, să nu aibă rezultate, nu ştiu.

Fiecare face treaba lui. Mă rugam măcar un egal să scoată Rapid. Îi spuneam şi lui Mihai (n.r. Mihai Stoica). Mă ofticam că au ratat la 2-1 ocaziile alea că mă gândeam că egalează CFR-ul şi apoi le dă şi 3-2.

De aia îmi era frică. Să dea al treilea gol, să fiu sigur de egal. CFR Cluj este foarte puternică. Poate să marcheze goluri, jucători cu experienţă. Deşi sunt valoroşi, probabil felul lor de a fi…

Nu sunt antrenaţi, trebuie să fie în sângele lui şi să vină de la el dorinţa asta de a se antrena. Jucătorii care nu au valoare nu vor să se antreneze”, a spus Gigi Becali, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel