Mentalitate românească, ambiții italienești: Bergodi la Rapid
Data publicării:
Autor: Mihai Preda
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Rapid a spulberat-o pe FCSB. Rapid reaprinde lupta la titlu. FCSB, făcută şah mat de Rapid. Italianul Bergodi predă o lecţie de fotbal. Sunt câteva dintre titlurile pe care le-am văzut pe 9 martie, la doar câteva minute după ce Rapid a câştigat meciul cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. 

De atunci, Rapid a pierdut toate meciurile (1-2 cu Farul, 1-2 cu Universitatea Craiova şi 1-4 cu CFR Cluj), şi a picat de pe locul 2 pe locul 4, la 13 puncte în spatele roş-albaştrilor. FCSB, în schimb, a învins Sepsi, Farul şi Universitatea Craiova, şi s-a distanţat în fruntea clasamentului, iar titlul pare deja adjudecat. 

Am văzut, la Rapid - Farul, o echipă descumpănită a giuleştenilor. Asta deşi meciul avea loc la doar 6 zile după marea victorie cu FCSB. S-a pus înfrângerea pe seama boicotului galeriei, care nu a încurajat echipa, pe atmosfera creată de descinderile poliţiştilor la casele unor fani, pe arestarea liderului de galerie. 

A venit meciul cu Universitatea Craiova. Dan Şucu, patronul giuleştenilor, s-a dus în galerie, iar sorţii păreau să le zâmbească rapidiştilor. Au înscris, au avut om în minus şi... s-a rupt totul. Mitriţă şi Baiaram au întors meciul, Rapid a pierdut din nou. 

În final, s-a umplut Giuleştiul pentru derby-ul feroviar, cu CFR Cluj. Clujenii abia pierduseră în Cupă, scor 4-0, cu Corvinul Hunedoara, erau fără antrenor principal după ce Adrian Mutu a demisionat, şi păreau victimă sigură. Doar că la pauză tabela arăta... CONTINUAREA PE dcsport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel