Clubul care vrea să ofere 81 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Mohamed Salah de la Liverpool
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Mohamed Salah, în vârstă de 31 de ani, mai are contract cu Liverpool până în vara lui 2025.

Mai mult, un club de fotbal din Arabia Saudită a făcut o ofertă irezistibilă cormoranilor, dorind să îl transfere pe starul egiptean. Acesta putea pleca și în vară de pe Anfield Road în Arabia Saudită.

Însă arabii nu renunță la Mohamed Salah și lansează o nouă ofertă pentru a îi convinge pe cei de la Liverpool să renunțe la egiptean.

Vrea să ofere 81 de milioane de euro

Este vorba despre clubul Al-Ittihad. Potrivit talkSport, echipa la care evoluează Karim Benzema, N'Golo Kante sau Fabinho, vrea să ofere 81 de milioane de euro, pentru a îl transfera pe Mohamed Salah.

Mai mult, Jurgen Klopp ar urma să plece de la echipă în vara acestui an, astfel că se poate lua în calcul și o plecare a lui Salah. În actualul sezon, Mohamed Salah este unul dintre mai eficienți fotbaliști de la Liverpool. A înscris de 23 ori și a dat 13 pase decisive în 35 de meciuri jucate în toate competițiile.

Amintim că egipteanul s-a transferat la Liverpool în anul 2017, de la AS Roma, pentru suma de 42 de milioane de euro.

Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Mohamed Salah!

GOAL lansează ideea că Liverpool a pus ochii deja pe un posibil înlocuitor pentru Salah. Este vorba despre Donyell Malen, de la Borussia Dortmund, care e cotat de Transfermarkt la 35 de milioane de euro.

'Clubul din Merseyside crede că Malen s-ar potrivi ideal cu maniera în care funcționează sistemul ofensiv al lui Liverpool', au transmis englezii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel