Gică Hagi anunță nori negri peste fotbalul românesc: Lucurile se vor duce în jos
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Gică Hagi prevede un colaps al fotbalului românesc, dacă echipele din toate ligile nu sunt ajutate de statul român, mai ales după eradicarea pandemiei.

Treaba asta trebuie tratată destul de serios, susține Gică Hagi:

”În primul rând administrativ. Cum va merge fotbalul înainte? Eu din prima v-am zis că va fi o criză. Ce a fost un leu, face acum jumătate. Unde sunt 100 vor fi 50, unde sunt 10 lei vor fi 5 lei. Lucrurile acestea trebuie evaluate și gândite, să știm și noi care e situația. La toți ne e greu. Eu cred că la noi lucrurile se vor duce 50% în jos. Cel puțin pe termen scurt. Nu mediu sau lung!”, a spus Hagi la DigiSport, marți.

Statul ar trebui să se implice în sport

Hagi cere legi care să le faciliteze companiilor multinaționale să investească în sportul din România:

”Ministerul Sportului, Federația, că ei ne conduc, toți. Să se facă o videoconferință și să se pună la cale un plan, nu fiecare să-și dea cu părerea", a răbufnit Gică Hagi la Digi Sport Special.

"Cu toții producem bani în România, statul trebuie să realizeze facilități. Trebuie dată o lege pentru multinaționalele care au bugete foarte mari, care produc în România. Statul e numărul 1. El trebuie să susțină, să facă politicul, guvernul, Ministerul Finanțelor, MTS, prin președinții de la Federații. Ele produc miliarde în România. Ele pot susține sportul și viitorii mari sportivi. Înseamnă o lege, cum au dat-o și nemții, și englezii și americanii. Vă faceți că nu auziți! Eu o zic de atâta timp”, a mai spus Hagi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel