Ghiță dinamitează PSD: Cer suspendarea lui Șova și Hrebenciuc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputatul PSD Sebastian Ghiță solicită ca social-democrații Dan Șova și Viorel Hrebenciuc să fie excluși din Partidul Social Democrat pentru că nu au respectat dezideratul din PSD de a nu se lupta pentru șefia formațiunii înainte de alegerile prezidențiale.

Conform deciziei de la Orăştie enunţată de preşedintele Ponta, cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea sa apere legea şi corectitudinea. Aceşti oameni au greşit în partid. Nu ştiu dacă au greşit şi în faţa legii. Domnul Ponta a spus că cine va face jocuri în PSD va fi exclus. Justiţia trebuie să arate adevărul despre retrocedari. Şi despre Macovei. Şi despre regimul Basescu", spune Ghiță, conform România Tv.

Sebastian Ghiţă spune că "PSD nu accepta astfel de situaţii".

"Nu vreau răul nimănui. Dar sunt sigur ca Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabi Oprea şi Daniel Constantin pot sa arate românilor că sunt drepţi şi corecţi. Nimeni nu este mai presus de lege. Hrebenciuc i-a atras şi pe alţi senatori într-o situatie rea şi gravă, riscând să compromită poziţia PSD. Procurorii sunt întrebaţi de ce apar astfel de anchete în campanie? Politicienii trebuie să se întrebe de ce fac astfel de lucruri in campanie! Hrebenciuc şi Şova trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei", încheie Sebastian Ghiţă.

Victor Ponta avertiza în iulie că liderii PSD care fac jocuri intestine pentru a-l succede la șefia partidului vor fi excluși din partid.

"Cei doi-trei lideri despre care se vorbea prin presă au recepționat direct mesajul meu și eu cred că nu va fi cazul. Dacă va fi cazul, nu voi ezita și vă garantez că va fi un vot în unanimitate de data asta, să-l excludem, dar nu va fi cazul", spunea Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel