Gheorghiță, despre TENSIUNILE cu Voiculescu: Din punct de vedere instituțional, avem o colaborare foarte bună
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 22 ian, 07:38
Valeriu Gheorghiță a vorbit despre tensiunile dintre el și ministrul Vlad Voiculescu.

În ultima perioada, în spațiul public s-a tot discutat despre tensiunile care ar fi între Valeriu Gheorghita și Vlad Voiculescu. În acest context, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a fost întrebat care e relația cu ministrul Sănătății.

"Am văzut că au apărut o serie de articole în presă, cred că ele au avut ca origine discuții tehnice pe care le-am avut cu domnul ministru Voiculescu legate de modalitatea de implementare a activităților în campania de vaccinare. Abordări punctuale legate de strategie, de implementare anumitor centre, legate de strategia de comunicare și informare. Dar, repet, sunt discuții strict în sfera profesională. 

Din punct de vedere instituțional, lucrurile se desfășoară în condiții normale, avem o colaborare foarte bună. Ministerul Sănătății e unul dintre cele mai importante în derularea programelor de vaccinare mai ales acum. E una dintre campaniile cu amploare fără precedent în care doar prin dialog și solidaritate putem merge mai departe și face ca lucrurile să meargă în direcția bună", a declarat Valeriu Gheoghiță, în direct la B1 TV.

Ce a declarat Vlad Voiculescu despre tensiunile dintre el și Valeriu Gheorghiță

"Nu există absolut nicio tensiune. Există discuţii şi există un grup de oameni care au încredere unii în alţii şi care discută cât se poate de deschis despre probleme şi există probleme şi problemele acestea trebuie rezolvate. Evident că sunt discuţii, evident că încercăm să îmbunătăţim lucrurile şi, da, nu este nimic secret, dar nici gând să existe tensiune între mine şi premier sau între mine şi Valeriu Gheorghiţă", a spus și ministrul Sănătății.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro