Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei a 14-a în Liga 1
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
 Foto: Pexels
Foto: Pexels
Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul etapei a 14-a în Liga 1.

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat, la finalul etapei a 14-a din Liga 1, echipa ideală a rundei. Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul celui mai bun 11 al etapei, care are în componență trei jucători de la Sepsi OSK, dar și pe Andrei Ivan, performerul rundei, marcator a patru goluri.

Echipa ideală a etapei a 14-a:

Portar
Sorin Mogoșanu (FC U Craiova 1948 / 28 de ani) - Titularizat de Flavius Stoican, a făcut un meci mare, salvând un punct pentru craioveni.

Fundaşi

Damien Dussaut (Farul / 26 de ani) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri reuşite de dobrogeni în acest sezon.
Paulo Vinícius (FCSB / 37 de ani) - O nouă prestaţie fără greşeală în dreptul unuia dintre cei mai buni jucători străini prezenţi în ultimii ani în Liga 1.
Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) - Căpitanul covăsnenilor a înscris pentru a doua oară în ediţia curentă, ajungând la 27 de goluri în 154 de meciuri disputate în Liga 1.
Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) – Liderul clujenilor a urcat des în atac, punând multe probleme adversarilor.

Mijlocaşi

Doru Popadiuc (Chindia / 26 de ani) - Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă. Transferul său la gruparea târgovişteană se dovedeşte a fi o mutare inspirată.
Dan Nistor (Universitatea Craiova / 33 de ani) - A dirijat jocul oltenilor, care au bifat a cincea victorie consecutivă în campionat.
Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 23 de ani) - A făcut cel mai bun meci pe prima scenă. A marcat de două ori şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de covăsneni.

Atacanţi

Billel Omrani (CFR Cluj / 28 de ani) - A marcat golul care le-a adus clujenilor toate cele trei puncte. A fost a 31-a reuşită din contul său în Liga 1.
Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) - A înscris de patru ori, performanţă reuşită ultima oară pe prima scenă din România de către George Ţucudean, în urmă cu patru ani, pe 30 septembrie 2017, în partida Viitorul - Poli Iaşi 5-2.
Anass Achahbar (Sepsi OSK / 27 de ani) - A contribuit la victoria echipei sale cu două pase decisive. Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat.

Antrenorul etapei

Gheorghe Hagi (Farul / 56 de ani - FOTO) - Constănţenii au izbutit o victorie importantă, asta deoarece a fost reuşită pe terenul uneia dintre contracandidatele la un loc în play-off.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel