Gheorghe Dincă refuză să le răspundă procurorilor - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Gheorghe Dincă a fost reaudiat astăzi de către procurorii DIICOT în dosarul ”Caracal”. Bărbatul și-a schimbat recent declarațiile și a anunțat că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu. 

UPDATE: 11:15 - Gheorghe Dincă este audiat în aceste clipe la DIICOT și refuză să le răspundă procurorilor la întrebări, relatează România TV. Acesta dă declarații în scris. 

UPDATE: Ora 09:45 - Gheorghe Dincă a ajuns în urmă cu puțin timp la sediul DIICOT. El va fi dus într-o sală unde va fi reaudiat de către procurorii DIICOT. Cererea pentru reaudiere a fost făcută chiar de Dincă și precizează în aceasta că nu a ucis-o pe Luiza. 

- Știrea inițială - 

După ce a scris o declarație prin care nu mai recunoaște că a omorât-o pe Luiza Melencu și a cerut reaudierea sa de urgență, Gheorghe Dincă va ajunge astăzi, din nou, în fața procurorilor. 

Și avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a ajuns la DIICOT și speră să poată afla mai multe informații de la Dincă. Avocata spune că există mai multe variante în această situație. 

”Nu aș vrea să dau sugestii la cineva. Așteptăm să vedem ce spune și apoi încerc să îi pun și niște întrebări. Nu m-a surprins cererea lui. Am spus de mult că nu este singura variantă expusă la insistențele profiler-ului. Poate fi și o variantă să scape cu o pedeapsă mai ușoară. Poate fi o tendință să spună adevărul. Sperăm să fie bine pentru fata noastră. Nu există nicio certitudine în acest dosar. Eu îmi pun o întrebare, dacă anchetatorii nu știau mai de mult de această variantă. Au refuzat să înregistreze această cerere. (...) Să vă mai spun un secret. Dincă este absolvent de liceu. Deci are 12 clase. Să nu îl credeți așa la nivelul capacităților intelectuale”, a precizat Carmen Obârșanu în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel