Gest rușinos în UTA Arad - Universitatea Cluj. De ce a primit direct cartonaș roșu George Cîmpanu / Rezultat - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
George Cîmpanu (22 de ani) a văzut direct cartonașul roșu, după gestul făcut în meciul cu UTA Arad, scor 1-0, în etapa a 9-a a SuperLigii.

George Cîmpanu a ajuns la Universitatea Cluj în perioada de transferuri de vară, de la Universitatea Craiova, sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon. Însă, fotbalistul a uitat de fair-play și a fost eliminat în minutul 80 al meciului cu UTA Arad, după ce și-a scuipat adversarul.

Arbitrul Radu Petrescu a fost informat din camera VAR. A mers la marginea terenului pentru a vedea imaginile. După ce a observat momentul în care Cîmpanu l-a scuipat pe Dumitrescu, arbitrul i-a arătat cartonașul roșu fotbalistului de la ”U” Cluj.

De menționat este faptul că, înainte de a fi eliminat de arbitru, antrenorul de la ”U” Cluj a vrut să îl schimbe pe Cîmpanu cu Tescan, dar Radu Petrescu a oprit schimbarea.

VIDEO

Universitatea Cluj a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 1-0

Universitatea Cluj a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 1-0 (0-0), vineri, în deplasare, într-o partidă din etapa a noua a Superligii de fotbal. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Daniel Popa (71), după un şut al lui Gabriel Simion respins de portarul Florin Iacob. U Cluj a jucat din min. 80 în zece oameni, după ce Alexandru Cîmpanu, aflat la meciul său de debut pentru şepcile roşii, a fost eliminat din cauza faptului că l-a scuipat pe Denis Dumitraşcu.

Gazdele au avut ocazii bune prin Cătălin Carp (21) şi Claudiu Micovschi (60), în timp ce U a ratat prin Ovidiu Bic (45), portarul, Iacob respingând în bară. U venea după cinci meciuri fără victorie în Superligă, trei egaluri şi două eşecuri. Ambele victorii ale clujenilor au venit în deplasare în acest sezon.

U nu o mai învinsese pe UTA în deplasare în prima ligă din 26 noiembrie 1994, când câştiga cu 2-0. Cele două echipe s-au întâlnit de 66 de ori în principala competiţie internă, de 31 de ori s-au impus arădenii, de 22 de ori a câştigat U, iar alte 13 partide s-au terminat la egalitate. În meciurile de la Arad bilanţul este, potrivit LPF, de 34 de meciuri, 23 victorii UTA, 7 remize, 4 succese U Cluj.

AFC UTA Arad - FC Universitatea Cluj 0-1 (0-0), Arena Francisc Neuman - Arad A marcat: Daniel Popa (71). Cartonaş roşu: Alexandru Cîmpanu (Universitatea Cluj, 80).

VIDEO

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei) Arbitru video: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitru asistent: Marius Omuţ (Satu Mare) Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) - CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel