Data actualizării:
Data publicării:

George Simion l-a prins în ofsaid pe Filip Havârneanu: Iată ce fac campionii corectitudinii! Domnii de la USR! / foto

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
George Simion, parlamentar AUR, l-a prins în ofsaid pe Filip Havârneanu, deputat USR.

„Ce faci, domnule Havârneanu? De ce fumezi? Nu știi că nu este voie să fumezi în spațiile închise?”, i-a zis George Simion colegului său de Parlament.

Vizibil „rușinat”, Filip Havârneanu a mers să-și stingă repede țigarea, fără să spună ceva.

2. -imagine fara descriere- (filip-havarneanu--deputat-usr--fumeaza_05448600.jpg)

„Campionii corectitudinii! Domnii de la USR!”, a conchis George Simion.

Amintim că se interzice fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii. Se interzice complet fumatul în unitățile sanitare, de învățământ, precum și cele destinate protecției și asistenței copilului, de stat și private.

Spațiul public este considerat orice spațiu accesibil publicului (de ex. din domeniul cultural-artistic, sănătate, învățământ, alimentație publică, cluburi, baruri, cafenele etc.) sau destinat utilizării colective (de ex. pentru activități comerciale, sportive, târguri, expoziții etc.), indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces.


Spațiul public închis reprezintă orice spațiu accesibil publicului sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperiș, plafon sau tavan și care este delimitat de cel puțin doi pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent.


Prin ”perete” se înțelege orice element de construcție așezat vertical (sau puțin înclinat) care limitează, separă sau izolează:


- încăperile unei clădiri/ construcții între ele (pereți interiori) sau de exterior (pereți exteriori) și care susțin planșeele, etajele și acoperișul, respectiv;


- anumite spații ale unui sistem tehnic între ele (pereți interiori) sau sistemul tehnic de spațiul înconjurător. 

VEZI ȘI: Comasare alegeri. AUR acuză o „bătaie de joc la adresa democrației și Constituției“ / video:

https://www.dcnews.ro/comasare-alegeri-aur-acuza-o-bataie-de-joc-la-adresa-democratiei-si-constitutiei-video_951285.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel