Geoană participă la Congresul extraordinar la PSD, dar stă în sală şi nu la prezidiu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
geoana
geoana

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, participă la Congresul extraordinar al PSD, el luând loc în sală, alături de delegaţii din organizaţia din are face parte, PSD Dolj, în condiţiile în care toţi liderii social-democraţi au locuri pe scenă, la prezidiu sau pe podium.

Geoană stă în dreapta sălii, în zona mediană, în mijlocul delegaţilor doljeni. Alături de el, câţiva social-democraţi afişează pancarte roşii pe care scrie "PSD Dolj".

Conform Mediafax, surse apropiate lui Mircea Geoană au precizat că fostul lider al social-democraţilor a preferat să stea cu delegaţii de la Dolj decât să ocupe un loc pe scenă, pe podium, unde i se rezervase un scaun în apropierea preşedintelui PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

Pe scena Sălii Palatului a fost amenajat un prezidiu, la care stau preşedintele PSD, Victor Ponta, secretarul general, Liviu Dragnea, preşedintele CN, Adrian Năstase şi preşeditele de onoare, Ion Iliescu.

Toţi ceilalţi lideri şi preşedinţi de organizaţii stau în spatele acestui prezidiu, pe un podium cu trei niveluri.

Citeşte şi:  Mircea Geoană nu a venit, sâmbătă, la Consiliul Naţional, care a precedat Congresul extraordinar al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel