Gazpacho, o supă rece, ideală în zilele caniculare. Rețeta este uimitor de ușoară
Principalul avantaj al acestui fel de mâncare este simplitatea sa.
Pentru un gazpacho perfect puteți folosi resturile de pâine veche. Orice pâine albă va fi de folos. Ingredientele trebuie pasate bine cu un blender, adăugând ulei de măsline pentru a obține o textură mătăsoasă.
Asigurați-vă că rumeniți pâinea la cuptor, înainte de a o adăuga în supă înainte de servire.
Ingrediente:
roșii - 1 kg,
castraveți - 500 grame,
ardei roșu bulgăresc - 1 bucată,
usturoi - 2 căței,
pâine albă - 4 felii,
oțet - 2 linguri.
ulei de măsline - 3 linguri,
ardei iute roșu - după gust,
sare - după gust.
Rețeta, pas cu pas
Pâinea veche se pune într-o oală și se toarnă un pahar cu apă clocotită. Curățați și tocați grosier legumele. Tăiați capetele castraveților și îndepărtați semințele de pe ardei.
Paste delicioase de vară. Rețeta ușoară pentru zilele toride
Tocați câteva legume în cuburi mici și puneți-le deoparte, acesta va fi un topping pentru servire. Adăugați legume în bolul cu pâine înmuiată împreună cu usturoiul, oțetul, uleiul de măsline și ardeiul iute. Se mixează totul cu un blender de imersie până la o consistență netedă, uniformă.
Sărați gazpacho-ul finit după gust. Dacă este necesar, adăugați oțet și ardei iute. Supa se pune în frigider pentru cel puțin câteva ore.
Omleta „Tornado”, cea mai populară mâncare stradală din Coreea. Rețeta este simplă
Tăiați trei felii de pâine în cuburi mari și puneți-le pe o tavă de copt. Rumeniți cuburile de pâine în și cuptor. Serviți gazpacho cu crutoanele de pâine, o mână de legume tocate mărunt și o stropire de ulei de măsline. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News