Game of Thrones: Fanii revoltați jură că vor boicota serialul. Vezi de ce
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Robb Stark
Robb Stark

Cel mai nou episod din seria "Game of Thrones" a stârnit rumoare și revoltă în rândul milioanelor de fani din lumea întreagă, care s-au unit într-un protest vehement pe Twitter, împotriva producătorilor. Motivul este reprezentat de ceea ce presa de peste ocean numește cea mai șocantă scenă din istoria televiziunii, potrivit Considerat cel mai popular serial al momentului, "Game of Thrones" a cucerit milioane de fani din întreaga lume. Cei mai mulți dintre aceștia au trăit însă un șoc în urma episodului difuzat duminică seara de HBO.

Într-una dintre cele mai surprinzătoare răsturnari de situație, doua dintre personajele principale, Robb Stark și mama sa Catelyn, sunt ucise cu ocazia unei nunți ce se transformă într-o baie de sânge.

Reacții vehemente pe Twitter

Reacțiile au venit imediat pe Twitter, unde fanii au instigat la boicot și au jurat că nu se vor mai uita la niciun episod.

Scena, denumita Nunta Roșie, respectă însă aproape întru totul evenimentele din cărțile "A Song of Ice and Fire", scrise de George R.R. Martin.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=69FD2bp71E4

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel