Gama de vinuri "Minima Moralia" a fost lansată de Domeniul Regal
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
vin
vin

Luna aceasta a avut loc la Palatul CEC din București lansarea gamei de vinuri “Minima Moralia“, adusă pe piață de Domeniul Regal Segarcea, companie ce deține calitatea de Furnizor al Casei Regale a României.

La eveniment a fost prezentă Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta.

Domeniul Coroanei Segarcea a fost creat de Regele Carol I, ca parte a Domeniilor Coroanei. Astăzi, proprietarii domeniului, familia Anghel, aduc în contemporaneitate principiile și rigorile moștenite de la creatorii domeniilor, care acum aproape o sută cincizeci de ani puneau munca lor sub semnul profesionalismului, creativității, răspunderii și bunului-gust.

 Gama “Minima Moralia” aduce șase diferite sortimente de vin de înaltă calitate, puse sub semnul a șase virtuți umane: cinstea, speranța, onoarea, devotamentul respectul și recunoștința. După marele succes al vinurilor “Principesa Margareta”, premiate în Europa și în Statele Unite ale Americii, Domeniul Regal Segarcea surprinde din nou prin calitatea produselor sale. Au stat alături de Principesa Moștenitoare, la evenimentul de la Palatul CEC, Mihai și Cornelia Anghel, maestrul Radu Beligan, academicienii Dinu C. Giurescu și Augustin Buzura, Cornel Nistorescu și Emil Hurezeanu, precum și reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel