GALERIE FOTO. Jill Biden - Carmen Iohannis, ȚINUTE. Cătălin Botezatu: Îmi place, o ținută perfectă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Designerul român Cătălin Botezatu a vorbit despre ținutele celor două prime doamne, Jill Biden și Carmen Iohannis.

Prima Doamnă a Americii a ales să petreacă în România o zi extrem de importantă în America, Ziua Mamei. A petrecut-o alături de copiii din Ucraina care și-au găsit salvarea la noi în țară. "Poporul român este extraordinar, oamenii primesc atât de mulţi refugiaţi în casele lor şi le oferă mâncare, haine şi adăpost, le oferă inimile lor. Cred că lumea ştie aceste lucruri", a declarat Jill Biden. Prima Doamnă a Americii, aflată într-o vizită simbol în România, s-a întâlnit cu Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis. Ambele profesoare de limba engleză, cele două s-au remarcat și la nivel stilistic prin rochii de primăvară, cu imprimeuri vesele. Celebrul designer de modă român, Cătălin Botezatu, a apreciat cele două ținute. 

”Sunt de acord cu aceste imprimeuri florale pentru că se poată nu neapărat margaretele, cât se poartă imprimeurile florale. Sunt amândouă foarte primăvăratece. Îmi place că au asortat bine pantofii. Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, are pantofi care complementează foarte bine ținuta. Arată foarte bine!” a spus Cătălin Botezatu, la Antena 3. 

Designerul a apreciat prezența lui Jill Biden, soția președintelui american, care, la vârsta de 71 de ani, ”arată foarte bine, are o ținută perfectă, o imagine și o atitudine de Primă Doamnă a Americii, iar gesturile pe care le face sunt ok”. 

Jill Biden, către români: Voi sunteți eroi

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, şi soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, au discutat, sâmbătă, la Şcoala Gimnazială "Uruguay" din Sectorul 1 al Capitalei, cu mame şi profesoare refugiate din Ucraina.

În cadrul întâlnirii, Jill Biden le-a spus mamelor din Ucraina că sunt uimitoare, având şi cuvinte de laudă la adresa poporului român: "Voi sunteţi eroi!".

La rândul ei, Carmen Iohannis a transmis poporului ucrainean că se poate baza pe ajutorul României: "Vă iubim, sunteţi prietenii noştri. Suntem aici să vă alinăm durerea şi vrem cu adevărat să facem tot ce putem pentru a vă ţine în siguranţă", conform Agerpres. 

Citește și: Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, în România. Chirieac: Un simbol foarte puternic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel