Data actualizării:
Data publicării:

Galați: 89 de elevi din mediul rural, premiați pentru rezultatele admiterii la liceu - VIDEO

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp

Consiliul Județean Galați i-a premiat pe cei 89 de elevi din mediul rural pentru rezultatele obținute la admiterea în liceu.

Fiecare dintre acești tineri a demonstrat că, prin muncă, ambiție și determinare, pot atinge performanțe remarcabile. Au învățat foarte bine și au fost admiși la licee de prestigiu cu medie peste 9,00.

Sunt tineri care ne inspiră și ne arată că educația este cheia unui viitor mai bun. Fiecare dintre ei a primit un premiu de 1.500 de lei din partea Consiliului Județean Galați.

Sunt mândru de acești tineri, dar și de părinții și profesorii care i-au susținut necondiționat. Performanța lor este o dovadă că succesul vine acolo unde există susținere și dăruire.

Cei 89 de elevi premiați au învățat la școlile din comunele: Cosmești, Ivești, Liești, Grivița, Schela, Matca, Ghidigeni, Vânători, Slobozia Conachi, Frumușița, Șendreni, Umbrărești, Barcea, Drăgănești, Cudalbi, Corod, Munteni, Fundeni, Pechea, Tudor Vladimirescu, Valea Mărului, Fârțănești, Independența, Țepu, Braniștea, Cerțești, Bălășești, Piscu, Măstăcani și Tulucești.

Felicitări și mult succes în continuare! Suntem alături de voi și vă vom sprijini mereu în drumul vostru spre excelență!, a ținut să precizeze Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel