Data publicării:

Profilul psihologic al fiicei lui Ioan Crișan care își asasinează tatăl. Radu Leca: Asta s-a activat!

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Asasinatul cu bombă de la Arad / Foto: ISU Arad, arhivă
Asasinatul cu bombă de la Arad / Foto: ISU Arad, arhivă

Miercuri dimineață au apărut informații tulburătoare despre moartea groaznică suferită de afaceristul Ioan Crișan, acum 3 ani, aruncat în aer, la comanda fiicei sale!

Astfel, fiica sa a comandat atacul cu bombă, asasinându-și tatăl pentru a-i lua averea! Aceasta ar fi achiziționat materialul explozibil din Serbia, cu ajutorul unui complice. Unul dintre suspecții vizați a confecționat bomba, iar alți doi au activat-o. Astfel, ancheta o vizează pe Laura, fiica lui Ioan Crișan, că a comandat atacul, și pe ceilalți trei suspecți că au achiziționat material și au detonat-o. 

Citește mai multe detalii aici: Ioan Crișan, aruncat în aer, în Arad, la comanda propriei FIICE, ajutată de trei prieteni ai omului de afaceri - SURSE. Totul a pornit de la o ceartă pe bani!

Afaceristul Ioan Crișan, asasinat pentru avere chiar de fiica sa! Ce fel de persoană poate face așa ceva?

L-am contactat pe psihologul Radu Leca pentru a spune care este profilul psihologic al unei asemenea persoane care își omoară tatăl, într-un asemenea mod. Cum se poate explica o faptă atât de groaznică?

”Profilul psihologic al fiicei care complotează la asasinarea tatălui său din cauza excluderii sale din moștenire: Sentimentele profunde de frustrare și resentimente față de părinți, resimțind nedreptatea față de decizia tatălui ce a decis dezmoștenirea, făptașa a decis punerea la cale a unui asasinat aproape perfect. A dat dovadă de lipsa de empatie, de un comportament manipulativ, gândire distorsionată, producând activarea comportamentului de natură violentă și criminală.

Făptașa și-a sustinut participarea la asasinat, justificând actele violente, folosind etica personalizată și accesând mental posibilele probleme financiare ce puteau apărea din excluderea ei din moștenire”, a spus psihologul Radu Leca, pentru DC News.

Cine ar fi crezut că fiica lui Ioan Crișan ar fi în stare de așa ceva

Amintim faptul că fiica lui Ioan Crișan a vorbit pentru prima oară de la moartea tatălui ei, pentru Antena 3 CNN, abia în decembrie 2021. Atunci se plângea de perchezițiile anchetatorilor și le spunea jurnaliștilor faptul că este momentul să își angajeze un avocat deoarece ”așa nu se mai poate”. Laura Oana Bîlcea spunea că a fost audiată o singură dată până la data respectivă și nu știa nimic despre modul în care decurge ancheta în cazul morții tragice a tatălui său. Mai mult, ea a zis că a fost la cimitir să împartă de Crăciun pentru tatăl său. Peste patru sute de persoane au fost audiate în această anchetă, despre care se spunea până acum că este un eșec al anchetatorilor.

Procurorul Alex Florența: Nu este nici o pistă care este lăsată în afară

"Este un dosar foarte complicat de soluționat din cauza timpului care s-a scurs de la momentul înregistrării lui. În acest dosar se lucrează constant. Au fost verificate toate pistele posibile. A fost audiat un număr uriaș de martori. S-au făcut expertize multiple pentru a stabili în primul rând compoziția explozibilului care a stat la baza detonării acelei mașini, pentru a încerca pe această pistă să identificăm ulterior alte posibilități de investigație. Nu este nici o pistă, în momentul de față, care este lăsată în afară. Sper ca în perioada următoare să ajungem și la un prim cerc de suspecți cert pe care ulterior să ne putem axa mult mai concret investigațiile", spunea Alex Florența, procuror general, în martie 2024.

Fiica i-a preluat integral afacerile, după moartea sa

Se spunea că Ioan Crișan și-a găsit moartea deoarece era implicat în afaceri necurate, însă anchetatorii care i-au analizat relațiile comerciale, nu au găsit vulnerabilități și acțiuni cu risc de o asmenea escaladare violentă. Ioan Crișan avea două afaceri, o firmă de transport marfă și o crescătorie de somn african, ce aveau o cifră totală de afaceri de peste 1 milion de euro pe an. După moartea sa, afacerile sale au fost preluate, în integralitate de fiica sa, Laura Oana Bîlcea. 

Citește și articolul -   Ioan Crișan, asasinat pentru avere chiar de fiica sa! Comisar-șef (r.) Mihai Untaru: A profitat din plin de moartea lui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel