Gală de iarnă 2018. Chocolate, Cheese & Wine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Primul eveniment organizat de către Centrul de Excelență în Comerț Exterior este o celebrare a capitalului și comerțului exterior românesc într-o Gală ce reunește prieteni și parteneri, exponenți ai intenției noastre declarate de a promova produsele și serviciile naționale pe plan internațional.

Această Gală de Iarnă, ce se dorește a fi un eveniment anual, este dedicată producătorilor și mediului de afaceri românesc.  

Gala cuprinde atât recunoașterea unor exportatori români de marcă, cât și acordarea distincțiilor de Ambasador Onorific al Comerțului Exterior Românesc unor antreprenori cu care ne mândrim pe plan internațional. Mai mult, Gala este prilejul înmânării a 7 premii acordate de către Centrul de Excelență în Comerț Exterior,  BCR și Mastercard unor companii românești. Premiile constau în carduri prepaid, încărcate cu 500 de Euro, sume destinate activităților de internaționalizare. Centrul de Excelență în Comerț Exterior va oferi consultanță companiilor premiate pentru maximizarea impactului activităților propuse.

Evenimentul va avea loc Luni, 10 decembrie, de la ora 18, la Hotel Sheraton București, Grand Ballroom Platinum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel