Gâdea, anunț la Antena 3: Felicitări familiei Voiculescu!
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Joi, postul de televiziune Antena 1 aniversează 25 de ani de activitate. Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei , de la Antena 3, a transmis, în direct, un mesaj de felicitare pentru Antena 1.

”Într-o țară în care aproape nimic nu durează, în care chiar și autostrăzile construite se surpă, în care lucrurile sunt făcute de mântuială, să reușești să construiești un post de televiziune românesc, cu un capital românesc, un serviciu public, pentru oameni și pentru români, nu este un lucru deloc simplu, iar 25 de ani sunt o adevărată aniversare, dar, mai ales, o victorie. O victorie, pentru că anii în care Antens 1 și trustul Intact au supraviețuit, aceasta este o victorie”, a mărturisit Mihai Gâdea, la Antena 3.

Este locul în care vreau să fiu

”Tuturor telespectatorilor, la mulți ani, este și ziua dumneavoastră, tuturor celor care au lucrat ani de zile în acest trust de presă, în special la Antena 1, din partea mea și a tuturor colegilor Antena 3, la mulți ani din toată inima!  Sunt foarte mândru să fac parte din acest trust de presă, nu am vrut și nu vreau să lucrez în altă parte. Este locul în care vreau să fiu”, a declarat moderatorul TV. 

”Felicitări familiei Voiculescu, care a reușit, în acești ani de zile, nu doar să aibă cel mai frumos și mai integru trust de presă, nu doar un trust de presă care atinge 10 milioane de oameni, faptul că, în toți acești ani de zile, sentimentul meu, ca a multor dintre colegii mei, a fost faptul că locul acesta este acasă pentru noi toți care lucrăm aici și acasă pentru toți cei care au ales, în toți acești ani de zile, să-i petreacă împreună cu noi. O familie uriașă. La mulți ani încă o dată!, a mai spus Mihai Gâdea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel