Gaddafi le cere susţinătorilor să fie pregătiţi pentru "lupta de eliberare" a oraşelor rebele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gaddafi
gaddafi

Liderul libian, Muammar Gaddafi, le-a cerut susţinătorilor "să se pregătească pentru lupta de eliberare" a oraşelor controlate de insurgenţi, prezicând "sfârşitul apropiat pentru şobolani" şi "colonizatori", relatează AFP.

"Sfârşitul colonizatorului este aproape şi sfârşitul şobolanilor este aproape. Ei (rebelii) fug dintr-o casă în alta în faţa maselor care îi vânează", a declarat Kadhafi, într-un mesaj difuzat de televiziunea libiană.

"Colonizatorul şi agenţii săi nu mai pot recurge decât la minciuni şi la război psihologic după ce toate războaiele, cu toate armele au eşuat", a spus Gaddafi, într-un moment în care presa şi reţelele sociale vehiculează zvonuri privind iminenta sa plecare în străinătate.

Liderul libian le-a cerut susţinătorilor săi "să se pregătească pentru lupta de eliberare" a oraşelor controlate de rebeli, în timp ce insurgenţii au anunţat că au avansat în mai multe oraşe din vestul ţării, printre care se numără Zawiyah, Sorman sau Gharyan.

Televiziunea libiană a difuzat şi imagini din Piaţa verde din centrul capitalei libiene, unde se aflau câteva sute de susţinători ai regimului, purtând portrete ale lui Gaddafi şi drapele libiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel