Gabriela Firea, ANUNȚ IMPORTANT: Astăzi am votat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Gabriela Firea
Gabriela Firea
Gabriela Firea a anunțat că marți a votat proiectul de lege care prevede diminuarea CAS cu 5 puncte procentuale din 1 octombrie 2014.

"Am votat azi, alături de 108 colegi senatori (a existat o singură abținere!) proiectul de lege care prevede diminuarea CAS cu 5 puncte procentuale din 1 octombrie 2014.

Principalele efecte ale acestei măsuri vor fi creșterea fondurilor rămase la dispoziția angajatorilor, care vor genera dezvoltare economică și înființare de noi locuri de muncă, și diminuarea fenomenului muncii la negru, ceea ce va asigura, pe termen mediu, creșterea încasărilor la Bugetul asigurărilor sociale", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

VEZI ȘI: Gabriela Firea, despre previziunile APOCALIPTICE legate de România

Proiectul de lege prin care Guvernul propune reducerea cu 5% a cotelor plătite de angajatori pentru contribuţia de asigurări sociale datorată bugetului asigurărilor sociale de stat a fost adoptat, marţi, de Senat, în forma propusă de Executiv.

Prin proiect se prevede că această cotă va scădea de la 20,8 la 15,8% pentru condiţii normale de muncă, de la 25,8 la 20,8% pentru condiţii deosebite de muncă şi de la 30,8 la 25,8% pentru condiţii speciale de muncă. Prevederile se aplică începând cu veniturile aferente lunii octombrie 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel