Fursecuri roșii de Revelion, umplute cu ciocolată albă. Sunt fabuloase
Dacă ești un fan al deserturilor este este clar ca nu poți rata rețeta de mai jos.
Pregătirea fursecurilor este destul de simplă și nu necesită mult timp.
Ingredientele de care ai nevoie sunt:
200 grame de făină,
10 grame de praf de copt,
10 grame de cacao,
90 grame de unt,
1 ou,
100 grame de zahăr.
colorant alimentar de culoare roșie.
Prepararea fursecurilor
Zahărul și untul se pun într-un bol și se mixează. Apoi se adaugă praful de cacao, făina și praful de copt cernute. Se adaugă și ouăle și se mixează bine.
Când ingredientele sunt amestecate, se adaugă colorantul alimentar. Continuă să mixezi aluatul. Odată terminată această operațiune, lasă aluatul să se odihnească. Între timp poți pregăti umplutura.
Chiftele din varză și carne tocată: rețeta unui preparat gustos și sățios
Pentru umplutură ai nevoie de: 20 grame de zahăr și 100 grame de brânză proaspătă.
Într-un bol curat, se amestecă bine crema de brânză și zahărul. Acum poți trece la prepararea biscuiților de catifea roșie.
Ia o tavă de copt și tapetează-o pe hârtie de pergament. Din alat se fac niște biluțe, care se pun pe tavă, apoi se aplatizează ușor. În mijlocul fursecurilor create se pune câte puține cremă.
Tartă sățioasă pentru zilele de iarnă: ai nevoie de o jumătate de varză și o conservă de fasole
Apoi din noi se fac biluțe, care se aplatizează în palmă și se care se așeză pe fursecurile din tavă, sigilând bine marginile.
La final, fursecurile se coc în cuptorul încălzit, aproximativ 15 minute, la o temperatura de 180 de grade.
La sfârșit, tava se scoate din cuptor și suprafața fiecărui fursec se decorează cu ciocolată albă, topită în prealabil. Ei bine, fursecurile de catifea roșie sunt gata să fie servite pe masa de sărbătoare. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News