Funeriu despre Bacalaureatul 2011: Un duş rece, care va schimba mentalităţi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
funeriu
funeriu

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat că examenul de bacalaureat de anul acesta "este un duş rece", care va genera comportamente şi va schimba mentalităţi.

"Este limpede că acest duş rece ne obligă la acţiuni, iar acţiunile sunt, din fericire, trecute în Legea Educaţiei Naţionale. Iar toate aceste problemele puse în evidenţă de acest bacalaureat îşi găsesc soluţia în Legea Educaţiei Naţionale. Şi am să vă citez doar unul: este vorba de diferenţierea bacalaureatului între cei care au urmat filiera teoretică, filiera tehnologică, filiera vocaţională", a declarat Daniel Funeriu la B1 TV.

"Ceea ce s-a întâmplat acum generează comportamente, schimbă mentalităţi, atitudini. Sperăm că acest lucru se va întâmpla. Cred că elevii, cei care sunt acum în clasa a XI- a, vor absenta mai puţin, vor învăţa mai serios, vor fi convinţi că nu se mai poate copia şi, în consecinţă, vor face mai multe eforturi. Referitor la profesori, cred că aceştia s-au scuturat de o suspiciune care plana asupra lor", a mai spus ministrul Daniel Funeriu.

Citește și:

Încă o decizie marca Funeriu: lucrările celor 65 de elevi de nota 10 de la Bac, recorectate, printre care şi cea a fiului primarului din Buzău

Au apărut deja bancurile de la Bac! Chiar și o parodie cu Hitler și bacalaureatul elevilor români – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel