Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Cine a murit, răsturnare de situație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fructul oprit sezonul 2 episodul 1.
Fructul oprit sezonul 2 episodul 1.
Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Fructul oprit, sezonul 2, a debutat miercuri, 29 august, cu surprize la care nimeni nu s-ar fi așteptat. 

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Deși telespectatorii credeau că Ioan (Vlad Gherman) a murit și nu îl vom mai revedea în sezonul doi, iată că au avut parte de o răsturnare de situație. Tudor Caragea (Adrian Titieni) a fost împușcat de Dan Lăzărescu (Doru Ana), tatăl lui Mihai. Așadar, pe Adrian Titieni nu îl vom mai revedea în sezonul doi. Dan Lăzărescu a ieșit din închisoare, după cinci ani, și locuiește cu fiul său.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Alex (Petru Păun) are o relație, în secret, cu Iza (Ioana Blaj), o femeie independentă, axată pe partea profesională, care pune cariera mai presus de sentimente. 

(w670)

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Sonia (Michaela Prosan) a suferit un accident în urma căruia s-a confruntat cu amnezie. Ușor-ușor, revenind în casa familiei Caragea, și-a amintit și de Tudor, dar și de Alex. Toată lumea o credea moartă, însă ea a născut, departe, și s-a căsătorit cu iubitul ei din studenție. A revenit în viața familiei Caragea dintr-o întâmplare. Începuse să-și amintească frânturi din trecut și astfel a ajuns la poarta fostului ei soț. Acolo a fost întâmpinată de... fiica Anei și a lui Alex care s-a atașat imediat de ea fără să știe cine este, de fapt. A luat-o de mână și i-a spus mamei sale, Ana, că are doar o dorință de ziua ei: ca ”prințesa”, adică Sonia, să nu mai plece niciodată de lângă ei. Acțiunea se desfășura sub privirea uimită a lui Alex. În cele din urmă, la petrecere a ajuns și mama Soniei care a fost pe punctul de a leșina văzând că fata ei trăiește.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Ioan este un prosper om de afaceri care a revenit din Dubai pentru a salva afacerea Anei (Cristina Ciobănașu). După moartea lui Tudor Caragea, Alex a fost cel care s-a ocupat de tot, dar rezultatele au fost dezastruoase. Ana abia se descurcă cu banii, iar familia de olteni (Adriana Trandafir - Lina Boască și Marian Râlea - Vasile „Sile" Boască) trăiește de azi pe mâine. "Acum că firma nu mai are nici un contract, din ce o să plătească salariile oamenilor? Casa asta din ce o să o țin?", se întreaba Ana, copleșită de problemele financiare cu care se confrunta familia ei, până ce s-a gândit să apeleze la Ioan.

(w670) Frucul Opr

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), un Monte Cristo al acestor timpuri, un om care a trăit foarte multe lucruri, nu neapărat bune, și care și-a construit cea de-a doua parte a vieții cu un scop foarte precis, s-a întors din închisoare și este decis să se răzbune pe cei care l-au băgat după gratii. El s-a aliat cu Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase), mama Soniei și Silviei, ea fiind singura care a crezut în nevinovăția lui. Silvia (Alina Pușcaș) s-a despărțit de Mihai Lăzărescu și a căzut în patima alcoolului.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Helen Descamps (Alina Chivulescu), dădaca, pentru a scăpa de sentimentul de vină pentru că a ținut secret relația dintre Sonia și Alex a decis să o mintă pe Ana și îi spună că s-a mutat definitiv la Paris, deși se află în București. Mircea Adam (Mihai Călin) este singurul care știe secretul lui Helen.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Episodul 1 din sezonul 2 s-a încheiat cu un sărut al Soniei cu Alex, acesta din urmă fiind copleșit de faptul că femeia iubită este alături de el, când toată lumea o credea moartă. Ce se va întâmpla mai departe vedem în episodul 2 din acest sezon.

(w670) Fructul op

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Produs de Ruxandra Ion, sezonul 2 are la bază un scenariu realizat de Radu Grigore și Simona Macovei, iar regia este semnată de Ruxandra Ion, Cătălin Bugean și Radu Grigore. Din echipa de producţie a serialului mai face parte şi Cătălin Simioană - director de imagine.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Actorii Maia Morgenstern, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Bogdan Iancu, dar și copiii talentați Maria Nicole, Victor și Călin Popescu s-au alăturat distribuției serialului și vor putea fi urmăriți în continuarea poveștii producției.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. În această toamnă, "Fructul oprit" se vede în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1!

Vezi și: Fructul oprit sezonul 2 episod 1 video. Momente tari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel