Fructul cu beneficii miraculoase pentru piele: Tratează toate categoriile de probleme
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la PhotoMIX Company/ Pexels
Fotografie de la PhotoMIX Company/ Pexels
Mirela Vescan și Thea Haimovitz au vorbit despre beneficiile pe care le au mai multe fructe asupra pielii.

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au adus în fața publicului într-o nouă ediție a emisiunii Mi-Th influencer, beneficiile mai multor fructe de sezon pentru diferitele probleme ale pielii. Așadar, castanele sunt unele dintre „vedetele” toamnei, cu efecte miraculoase asupra tenului. Acestea sunt extrem de bune și pentru persoanele care se confruntă cu acneea, având capacitatea de a vindeca, a calma și a catifela pielea, explică Mirela Vescan, pentru Spectacola.

„Castanele au proprietăți hemostatice, anticoagulante și, dacă le consumi, s-ar putea să ți se îmbunătățească circulația sanguină, dar pentru cuperoză sub formă de mască, este foarte bun castanul. Cuperoza este o leziune la nivel periferic. Castanele vindecă, calmează pielea și o catifelează. Dar trebuie să înțelegem că nu punem acum o mască, și una luna viitoare. Avem piele în fiecare zi și atunci, la două-trei zile, mai ales că nu sunt agresive, trebuie să punem o mască pe ten. Pune o mască din fructe și legume, care este foarte benefică. Arăți bine a doua zi, a treia zi și te stabilizează acest lucru.

Toată lumea își dorește să atingă cea mai bună formă, nu există persoane, indiferent de vârstă, care să nu-și dorească acest lucru, dar este un pas spre atingerea acestui scop. Castanele sunt bune și pentru memorie. Castanele se găsesc la fiecare colț de stradă. Se găsesc și în supermarket. Se pot găti, se pot pune pe față.”, a declarat Mirela Vescan, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

Citește mai mult AICI


Soia, beneficii pentru sănătate. Protejează organismul

Din ce în ce mai multe persoane decid să profite de beneficiile proteinelor din soia. Iată ce beneficii are pentru sănătate...

Acest aliment pe bază de plante este o sursă completă de aminoacizi esenţiali care au un efect pozitiv asupra funcţiilor vitale ale organismului. Soia este o specie din familia leguminoaselor, cultivată din cele mai vechi timpuri pentru consumul uman, scrie Rador, citând Vesti.

Proteina obţinută din boabele de soia este de înaltă calitate și se remarcă prin faptul că este o sursă majoră de aminoacizi vegetali, ideală pentru înlocuirea alimentelor proteice de origine naturală. Consumul său este eficient pentru menţinerea şi refacerea muşchilor după antrenamentul fizic, ceea ce favorizează formarea masei musculare. În plus, are o valoare energetică ridicată şi susţine funcţii importante precum sinteza hormonală şi absorbţia nutrienţilor.

Soia, diferită de celelalte alimente cu proteine vegetale

Spre deosebire de alte alimente cu proteine vegetale, soia furnizează toţi aminoacizii esenţiali. În plus, oferă flavonoide, izoflavonoide, acid fenolic şi alte componente cu acţiune antioxidantă. Prin urmare, includerea sa în dietă protejează organismul de radicalii liberi şi favorizează pierderea în greutate. Spre deosebire de proteinele animale, soia este o alternativă fără colesterol, grăsimi saturate şi alte elemente dăunătoare sănătăţii. Este potrivită şi pentru persoanele cu intoleranţă la lactoză şi poate fi utilă ca înlocuitor al cărnii.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel