Friptură de porc în sos de usturoi, reţeta cu care nu dai greş
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Friptură
Friptură
Friptură de porc în sos de usturoi. Vă prezentăm o reţetă de friptură care îi va încânta pe cei dragi. Nu ai cum să dai greş. 

Ingrediente: Aveţi nevoie de un kilogram de carne de porc, 4 căţei de usturoi, 2-3 linguri de ulei, sare, piper, busuioc, rozmarin. 

Friptură de porc în sos de usturoi. Mod de preparare

Feliaţi carnea, apoi, ca să fie mai fragedă o puteţi bate puţin. Ungeţi tava cu ulei, aşezaţi feliile de carne, puneţi sare, piper, busuioc, rozmarin.

Într-un bol pisaţi usturoiul, adăugaţi sare şi îl amestecaţi ca la maioneză până când obţineţi o pastă albă. Turnați cam 100-150ml de apă în această compoziție, astfel încât să obţineţi un sos. Puneţi totul peste carne. 

Tava se lasă la cuptor timp de două ore. Acoperiţi tava cu o folie de aluminiu timp de 40 de minute. 

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel