Data actualizării:
Data publicării:

Frații Godei rămân în arest preventiv. Patronii de la azilele groazei au fost suprinși în timp ce râdeau în fața judecătorilor

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Daniel și Ștefan Godei rămân în arest preventiv, potrivit decizie Curții de Apel.

Curtea de Apel a decis joi, 27 iulie 2023, că frații Daniel și Ștefan Godei să rămână în arest preventiv încă 30 de zile, după ce aceștia au cerut acnhetarea în libertate, scrie România TV.

„În baza 204 cpp respinge ca nefondate contestațiile formulate de Godei Daniel, Godei Ștefan Cristian, Pleșa Gheorghe, Bosîncianu Glorentina, Cărăulașu Ioana Andreea și Tudorancea Cristina. Definitivă”, se arată în minuta instanței.

Cei doi frați au fost surprinși în timp ce râdeau în fața judecătorilor. Patronul căminelor groazei a făcut o avere uriașă de pe urma umilinței bătrânilor. 

Marți, 4 iulie, au fost făcute 31 de percheziții în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Olt şi Argeş. Astfel au ieșit la iveală neregulile grave petrecute în cămine ale groazei.

În urma descinderilor, aproape 100 de persoane au fost preluate de autorităţi din trei imobile în care ar fi trebuit să primească îngrijiri. Anchetatorii au stabilit că, în loc să fie îngrijiţi, beneficiarii au fost supuşi la tratamente inumane ori degradante.

CITEȘTE ȘI       -      Pandele, pus față în față cu imaginile cu Firea și Godei, spune că nu știa cine e personajul / Chirieac, remarcă importantă: Pot să cred un lucru! / foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel