Urmărește emisiunea live
FOTO: Samsung a pregătit Galaxy Fold 3, Z Flip 3 și S21 FE pentru lansare
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Următorul eveniment Samsung care ar avea loc în august a fost dezvăluit deja pe internet.

Surprizele Samsung pentru următorul eveniment Galaxy Unpacked au ajuns înainte de termen pe internet, datorită unei serii de mesaje pe Twitter ale lui Evan Blass. Potrivit The Verge, conferința trebuia să fie una mare pentru Samsung, însă cei care nu mai au răbdare pot vedea deja tot ce au pregătit sud-coreenii pentru 11 august: două telefoane care se pliază, un nou Galaxy Fan Edition, două noi Galaxy Watch și un set de Galaxy Buds.

Galaxy Fold 3 și Galaxy Z Flip 3

Telefoanele pliabile din partea Samsung sunt cu siguranță cele mai interesante. Cu ecrane care se îndoaie odată cu dispozitivul, aceste noi smartphone-uri au fost dezvăluite în trei, respectiv patru culori. În timp ce Fold 3 va putea fi achiziționat pe alb, verde și negru, Z Flip 3 va fi disponibil pe purpuriu, negru, auriu și verde.

Galaxy S21 FE

După succesul pe care l-a avut Samsung Galaxy S20 FE, compania va lansa încă un model, de această dată inspirat de vârful de gamă din acest an. Culorile noului telefon cu preț mai mic și performanțe similare cu cele mai scumpe dispozitive Samsung vor fi alb, gri-galben, purpuriu și negru. Totuși, nu se știe exact dacă S21 FE va fi lansat sau nu până nu va confirma oficial și Samsung.

Ceasuri inteligente

Nu doar telefoanele sunt vedetele evenimentului Unpacked din august. Blass a făcut publice și două noi modele de smartwatch. Unul dintre ceasuri seamănă foarte mult cu zvonitul Samsung Galaxy Watch 4 Classic, care are o margine rotativă și două butoane pe partea dreaptă. Acesta va fi disponibil pe alb, negru și gri.

Celălalt ceas dezvăluit de scurgătorul de informații a fot Galaxy Watch Active 4, care nu are margine rotativă. Acesta ar putea avea două dimensiuni: 44 mm și 40 mm. Culorile ar fi: gri, verde închis, alb, piersică și negru.

Galaxy Buds 2

Căștile wireless Galaxy Buds 2 au fost cireașa de pe tortul dezvăluirilor făcute de Blass. Acesta ar urma să aibă anulare a sunetului activă și ar putea fi cumpărate în mai multe culori: gri, purpuriu și alb, în timp ce cutia lor este tot albă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel