Data publicării:

Fostul șef al DGA Gorj, reținut pentru accidentul soldat cu moartea unui pieton

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
pararel
pararel

Mirel Păsărelu, fostul şef al DGA Gorj, acuzat că a accidentat mortal o persoană şi a fugit de la faţa locului, a fost reţinut pentru 24 de ore, luni.

Sâmbătă seara, după ce l-au audiat timp de mai multe ore, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au decis că Mirel Păsărelu poate fi cercetat în libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Cercetările în cazul accidentului de vineri noapte continuă, anchetatorii sperând că raportul medico-legal întocmit în urma autopsiei, dar şi expertizarea criminalistică a maşinii lui Păsărelu să lămurească împrejurările producerii acestui accident.

Accidentul mortal a avut loc în satul Valea Neagră, din comuna gorjeană Padeș. Cadavrul lui Vasile Predescu (45 de ani) a fost găsit, de un consătean, în mijlocul drumului, localnicul anunțând poliția. De vineri seara, atât polițiștii din Gorj, cât și colegii din Mehedinți l-au căutat pe șoferul fugar, dar nu au reușit să îl găsească. Sâmbătă, la sediul Poliției Municipale Motru s-a predat ofițerul de poliție Mirel Păsărelu, fost șef al DGA Gorj, actualmente angajat în cadrul aceleiași structuri.

Citește și:

Fostul şef al DGA Gorj s-a predat la Poliţie, după ce a accidentat mortal un pieton

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel