Folosești un rimel rezistent la apă? Află cum să-l îndepărtezi fără să-ți distrugi genele
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Folosești un rimel rezistent la apă. Află cum să-l îndepărtezi fără să-ți distrugi genele. Sursa foto: freepik.com
Folosești un rimel rezistent la apă. Află cum să-l îndepărtezi fără să-ți distrugi genele. Sursa foto: freepik.com
Este ușor să scapi rapid de urmele de rimel și să nu arăți ca un urs panda.

Te culci și deodată îți amintești: nu ai șters rimelul. Îți este lene să te dai jos dinpat ca să mergi la baie? Ei bine, există câteva produse pe care le poți folosi pentru a elimina rimelul de pe gene în cinci minute.

Poate fi dificil să îndepărtezi rimelul cu apă micelară. Dar o poți face în două etape. Trebuie amintit că pielea din această zonă este foarte delicată, astfel încât principala cerință a produsului este dizolvarea rimelului fără frecare puternică. Apa micelară trebuie pusă pe un tampon de bumbac și aplicată pe pleoape. După ce ai așteptat câteva minute, poți îndepărta rimelul cu atenție și cu mișcări ușoare.

”Sindromul urâțeniei”, boala care care agravează tot mai multe persoane

Ulei hidrofil. Acest produs curăță perfect fața de machiaj, inclusiv de rimel. Metoda de aplicare este simplă: aplică câteva picături de ulei pe pielea uscată, apoi spală-te cu apă. Drept rezultat vei obține o emulsie care va îndepărta resturile de machiaj. Uleiul hidrofil trebuie spălat bine de pe fașă, deoarece poate înfunda porii.

Buzele vor fi mai pline și mai senzuale fără o intervenție chirurgicală: încearcă șase remedii simple

Șervețele demachiante pentru ochi. Un instrument universal care te poate ajuta la îndepărtarea rimelului rezistent la apă atât acasă, cât și într-o călătorie sunt șervețelele demachiante. Șterge-ți ochii cu un șervețel, iar dacă este necesar, mai folosește unul.

O cremă grasă. Această metodă nu este un panaceu, ci mai degrabă un remediu de urgență atunci când trebuie să îndepărtezi rimelul rezistent la apă. Folosește orice cremă de față uleioasă, pe care trebuie să o aplici pe gene pentru 5 minute. După aceea, ia un tampon de bumbac și îndepărtează cu grijă resturile de cremă împreună cu rimelul. Încearcă să nu atingi membrana mucoasă a ochilor, deoarece crema poate provoca iritații. Nu uită să te speli cu apă.

Prepară o cremă bogată în vitamina C, care elimină ridurile și petele: vei economisi un pumn de bani

Ulei de cocos. Principalele componente ale rimelului impermeabil nu se dizolvă în apă, dar pot fi dizolvate de grăsimi. Prin urmare, uleiul de cocos este mai potrivit pentru îndepărtarea unui astfel de rimel. Pentru a scăpa de rimel, ia două dischete de bumbac și aplică pe ele câteva picături de ulei de cocos. Pune dischetele pe ochi și țineți-le timp de câteva minute. După aceea, îndepărtează  resturile de rimel. Uleiul de cocos are grijă și de gene, așa că metoda poate fi numită „2 în 1”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel