Focar de Covid la Primăria Sectorului 5
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul Covid în ultimele zile, iar edilul, Cristian Popescu Piedone, i-a somat pe funcționari să respecte cu strictețe măsurile impuse pentru limitarea răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască în permanență.

„Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul SARS-COV-2 în ultimele zile. Mai exact, este vorba de 7 persoane din cadrul Direcției Resurse Umane și o persoană de la Direcția de Investiții. S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toți colegii celor doi funcționari care au intrat în contact direct cu aceștia să fie testați. Din fericire, rezultatul testelor a fost negativ”, anunță Primăria Sectorului 5.

Potrivit sursei citate, toate spațiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată.

„Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le solicită din nou angajaților să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecție în permanență. Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măștii, importanța igenizării mâinilor și modalitățile de înscriere în campania de vaccinare și importanța acesteia”, transmite Primăria Sectorului 5.

Un focar de Covid 19 a apărut joi la Primăria Sectorului 6 din București. Mai mulți salariați ai instituției s-au infectat, conform rezultatelor testelor rapide. În perioada următoare activitatea Primăriei va fi afectată, avertizează autoritățile locale, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel