Florin Zamfirescu o atacă dur pe Anca Pandrea: I-a distrus trecutul
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
florin_zamfirescu
florin_zamfirescu

Actorul Florin Zamfirescu o acuză pe  Anca Pandrea că a "distrus trecutul impresionant" celui care i-a fost soț, până în urmă cu aproape șase luni, când a trecut în neființă, regretatul Iurie Darie.

Florin Zamfirescu susține că Anca Pandrea s-ar fi folosit de capitalul de imagine al lui Iurie Darie, în ultimii ani de viață ai actorului, când acesta suferea de scleroză, și regretă faptul că tinerii nu-și vor aminti de el ca interpretul unor "roluri memorabile".

“Doamne ferește să ajungi în situația lui Iurie Darie. Un așa actor, un artist cu o carieră impresionantă în spate să i se distrugă imaginea și munca de-o viață din cauza unor fotografii odioase. Și cine să îi facă asta? Cea care era lângă el, Anca Pandrea, care a profitat de boala lui. El avea o scleroză, domnule! Eu nu sunt în situația lui. Și dacă o să se întâmple, la mine vor fi oameni care să mă tragă de-o parte să nu mă lase să mă expun. Vor fi copiii și cei apropiați. E îngrozitor ce s-a întâmplat atunci. I-a ruinat trecutul impresionant. Tinerii își vor aminti de el doar în ipostazele porno în care a apărut în ședința aceea foto odioasă, nu că a făcut roluri memorabile”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru wowbiz.ro.

În urmă cu aproape trei ani, o publicație a prezentat o serie de fotografii cu Iurie Darie și Anca Pandrea. Cei doi au acceptat să fie fotografiați, în intimitatea patului gonjugal, stârnind rumoare în rândul populației și provocând un șoc colegilor de breaslă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel