Florin Ristei, ridicat de jandarmi, de pe stradă: "Am simțit o mână pe mine"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Florin Ristei a fost pus de jandarmi să se legitimeze, pe stradă, după ce au auzit o scurtă conversație între el și un prieten.

"Am avut o cântare în Centrul Vechi și pe la 4 și ceva dimineața s-a spart petrecerea și am luat-o pe jos spre mașină. Eram un grup de șapte oameni, șase băieți și o fată și vorbeam puțin mai tare, nu vă gândiți că înjuram sau ceva. Văzând mașina de jandarmi, îi zic unui prieten: Ia zi, frate, cea mai proastă meserie este, şi el completează: la jandarmerie. Bineînţeles că ei ne-au auzit. Am simțit o mână pe mine la un moment dat și mi-a zis să merg cu el să mă legitimeze.

I-am întrebat de ce ne-au legitimat și mi-au răspuns că nu am voie să adresez injurii sau sintagme defăimătoare la adresa unor instituții, conform legii. N-am urlat la ei, n-am înjurat sau nimic, cine mă cunoaște știe că sunt împotriva injuriilor. Mi s-a părut aiurea să mă oprească, eram într-o discuție cu prietenii, mă oprește pe mine lumea pe stradă să îmi zică chestii mai nasoale. Nu cred că ăsta e un motiv să primesc un avertisment de genul acesta", a povestit Florin Ristei Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel