Data actualizării:
Data publicării:

Florin Răduță, fără secrete, la Oracolul Vedetelor/ VIDEO

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar de această dată ne calcă pragul Florin Răduță. 

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015,  pășește în platoul nostru.

Florin Răduţă este câștigătorul celui de-al cincilea sezon al emisiunii X Factor, de la Antena 1. Tânărul a ajuns în finală datorită talentului său înnăscut şi vocii sale minunate, dar şi a îndrumării lui Ştefan Bănică jr. Artistul a luptat până în ultima secundă reușind astfel să cucerească publicul şi să pună mâna pe premiul de 100.000 de euro de la X Factor. 

Florin Răduță, fără secrete, la Oracolul Vedetelor

Deși, toată lumea se așteptă să scoată hit după hit și să apară mai mult în lumina reflectoarelor, artistul a dispărut o bună perioadă de timp din peisaj. În urmă cu trei ani, Florin Răduță a fost diagnosticat cu o tumoră la stomac. Artistul a fost nevoit să ia o pauză de la muzică pentru a se pune pe picioare și recunoaște că aceea a fost cea mai grea perioadă din viața lui. Câștigătorul de la „X Factor” 2015 a făcut și un preinfarct în urmă cu doi ani. 

Artistul ne-a povestit ce s-a întâmplat după câștigarea sezonului cinci „X Factor”, dar și cum a reacționat în momentul în care a aflat că este suspect de cancer. 

„Din 2015 până în 2017 am lansat cam două piese. A fost destul de greu, pentru că eram sub un contract de licență, adică piesele mi le-am făcut eu, investeam toți banii  de care erau nevoie. Am lansat „Mă minți pe față” și „Cheamă-mă”. Alergând după industria muzicală din România, mi-am dat seama cât de mult mă pierdusem, adică nu mai făceam muzică de drag și am realizat că nu se merită. Nu îmi mai doream să cânt așa cum o făceam înainte. Într-adevăr, fiecare are drumul lui, cariera lui, dar mi-am dat seama că dacă nu ai o echipă întreagă în spate, dacă nu ai un manager extraordinar de bun și dacă nu ai piesele potrivite, niciodată nu o să reușești, oricât de talentat ai fi”, ne-a spus Florin Răduță. 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 14 iulie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel