Florin Piersic, replică sfâşietoare după revederea cu Bendeac: Mi s-a spus "Ăsta nici nu te cunoaşte! Nu mai vrea să ştie de tine!" Păi noi ne-am tăvălit amândoi prin platou! VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: captură video, Facebook Mihai Bendeac
foto: captură video, Facebook Mihai Bendeac
Mihai Bendeac a rămas şocat când a aflat că marele actor Florin Piersic, cu care a împărţit momente de intimă şi reală prietenie inclusiv în faţa publicului, l-ar fi căutat, i-ar fi scris dar, din motive necunoscute, nu a reuşit să ia legătura cu el.

"O întâmplare care m-a rupt… M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane “binevoitoare” i-au spus că “nu mai vreau să știu” de dumnealui. I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez" a scris Mihai Bendeac pe contul personal.

Florin Piersic l-a îmbrăţişat pe cel care de atâtea ori l-a imitat la perfecţie, iar Mihai i-a sărut mâna maestrului, în semn de respect. "Cică nici nu te cunoaşte ăsta! Şi am făcut emisiuni cu tine, totuşi, m-ai imitat, ne-am tăvălit amândoi prin platou... Tu ştii ce însemni pentru mine? Mie nu-mi vine să cred! Tu vii să-mi pupi mâna? Păi tu eşti nebunie de om! Cum "sărut mâna?" Mi s-a spus "Ăsta nici nu te cunoaşte! Nu mai vrea să ştie de tine!" -  i-a spus Florin Piersic, în Timişoara.

Momentul emoţionant aici:

Momente comice şi în acelaşi timp pline de emoţie cu cei doi, în clipul de mai jos, în cadrul Galei Premiilor Puii de Aur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel