Florin Cîțu: Dreapta va guverna România în următorii 8 ani
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 03 Martie, 19:21
Cîțu anunță guvernare de dreapta până în 2028
Premierul României, Florin Cîțu, a transmis că dreapta va guverna în România timp de 8 ani, iar oamenii vor vedea că viața lor se va îmbunătăți semnificativ.

„Bugetul a fost testul principal. Faptul că a trecut fără amendamente așa cum a trecut prin guvern arată clar că suntem o coaliție unită, o coaliție pregătită să guverneze 4 ani, cel puțin, spun eu”, a transmis Florin Cîțu, invitat la o emisiune de la B1 TV.

Dreapta va guverna două cicluri electorale. Viața se va îmbunătăți semnificativ

„Eu zic că dreapta va guverna România în următorii 8 ani, cu siguranță”, a adăugat premierul. Întrebat dacă formula de guvernare va fi aceeași, acesta a răspuns: „Nu știu în ce formulă, dar zic că dreapta va guverna România în următorii 8 ani”.

„Avem acest mandat de 4 ani, vă spun că vom avea rezultate. Am avut rezultate bune economice, anul trecut, în plină criză economică, cea mai mare criză economică din ultima sută de ani. Vom avea rezultate și anul acesta; veți vedea că oamenii care muncesc, care plătesc impozite, vor simți că viața se îmbunătățește în fiecare zi”, a adăugat Cîțu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro