Florin Călinescu, înjurături la adresa Oliviei Steer. Derapaj cu Andi Moisescu de față: Se duce la shaormerie / O verific!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Florin Călinescu și Andi Moisescu au avut un dialog neașteptat la adresa Oliviei Steer, la Românii au Talent.

Gina Pistol, FOTO amuzantă cu Josephine. Fanii au râs cu lacrimi: Fiica-mea îmi transmite mesaje subtile

Florin Călinescu este cunoscut pentru glumele la adresa mai multor vedete și pentru derapajele pe care le are adesea la Românii au Talent. 

După Irina Rimes, Ilinca Vandici, Cătălin Măruță și What's Up, actorul a declanșat un dialog halucinant la adresa Oliviei Steer, totul de față cu Andi Moisescu. 

Mai în glumă, mai în serios Florin Călinescu i-a mărturisit lui Andi Moisescu că se îndoiește de faptul că soția sa, Olivia Steer, ar fi cu adevărat raw-vegană, motivând că este imposibil să îți păstrezi tonusul printr-o alimentație pe bază de plante, cereale, legume și fructe.

Andi Moisescu a acceptat miștoul colegului de la masa juriului, iar între cei doi s-a iscat un dialog genial. Andi Moisescu i-a spus că îl înțelege și că o va verifica pe soția sa de acum înainte pentru a se convinge dacă își păstrează sau nu cu sfințenie regimul.

Cozonac fraged pentru masa de Paști. Cum faci să-ți iasă PUFOS. Chef Sorin Bontea, secret din bucătărie

Iată dialogul dintre Andi Moisescu și Florin Călinescu

Florin Călinescu: Măi, Moisescu, eu m-am gândit foarte bine și când zici că Olivia pleacă între o oră și trei de acasă, nu cumva se duce la o shaormerie, la o ceva?

Andi Moisescu: Ia să îi pun un cip, să o verific pe GPS.

Florin Călinescu: N-ai cum din clorofilă să stai în picioare în p%$&. Eu zic că ea se duce cu o prietenă undeva și amândouă rad câte un vițel de la un cap la altul.

Andi Moisescu: Eu știu ce fac ele când sunt amândouă?

Florin Călinescu: Ce crezi, e vreunul vegetarian? Sunt fripturi învelite în foi de salate, să creadă lumea că mănâncă cine știe ce.

Andi Moisescu: Eu știu, maestre, ce o face? O verific. O iau cu mine acolo ca să vedem ce zice.

Florin Călinescu: Dar chiar du-o, ca să vină ospătarul la masă și să o întrebe: doamna Steer, ca de obicei? 14 chifteluțe și o jumătate de curcan. O friptură de 800 de grame?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel