Florian Rus, piesa momentului: Dacă suntem uniți, totul va fi bine - video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Florian Rus, artistul care v-a cucerit vara trecută cu piesa ”Străzile din București”, s-a filmat cântând o piesă foarte frumoasă pe care merită s-o ascultați. Este o melodie încurajatoare în criza COVID - 19.

”Ce-am mai facut pe-acasa. Live in pijamale Traim vremuri de film. Si nu e comedie. Am tot felul de stari. Cateodata fac haz de necaz, altadata ma gandesc mai serios la toata situatia si la cum ne-afecteaza pe toti. Dar, spre deosebire de adevaratii eroi (medici, asistente, pompieri, jandarmerie, politie etc), noi trebuie sa facem un efort minim. Sa stam acasa. Mi-e dor sa imi imbratisez prietenii si stiu ca o sa pot face asta cat mai repede doar daca constientizam cu totii acum gravitatea momentului. Daca suntem uniti #totulvafibine #statiacasa”, a scris Florian Rus pe Instagram.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Traim vremuri de film. Si nu e comedie. Am tot felul de stari. Cateodata fac haz de necaz, altadata ma gandesc mai serios la toata situatia si la cum ne-afecteaza pe toti. Dar, spre deosebire de adevaratii eroi (medici, asistente, pompieri, jandarmerie, politie etc), noi trebuie sa facem un efort minim. Sa stam acasa. Mi-e dor sa imi imbratisez prietenii si stiu ca o sa pot face asta cat mai repede doar daca constientizam cu totii acum gravitatea momentului. Daca suntem uniti #totulvafibine #statiacasa Multumesc @lamaruta_protv @catalin_maruta pentru inspiratie.

O postare distribuită de florianrus (@florianrus) peMar 23, 2020 la 10:56 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel