Flori și plante care aduc ghinion dacă le ții în casă
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 09 noi 2022, 21:26
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Există mai multe flori și plante care, potrivit superstițiilor, aduc ghinion dacă le ținem în casă.

Garoafe -  Garoafele nu se țin în casă. Se spune că ele aduc ghinion, fiind cel mai des folosite la înmormântări.

Ficus - Se spune că ficusul aduce ghinion. Potrivit unor legende din popor, ficusul aduce ceartă și energii negative în casă, motiv pentru care nu ar trebui ținut niciodată într-un apartament.

Cactusul - Se spune că aceste plante atrag energiile negative într-o casă, motiv pentru care e mai bine să fie ținute în spații deschise.

Hortensia - Hortensia, potrivit Feng Shui, întruchipează singurătatea și ne poate influența în mod negativ.

Citește și...

Mihai Voropchievici îți explică dacă ai linia divorţului în palmă

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum se poate recunoaşte linia divorţului din palmă.

„Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi în dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi este scris în frunte îţi este pus. Sunt lucruri care nu se schimbă", a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Cum arată linia divorţului din palmă, potrivit lui Mihai Voropchievici

„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa”, a spus Mihai Voropchievici.

„Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.

Numerologul Mihai Voropchievici a interpretat, tot în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, topul celor mai frecvente vise. „Mai vin la mine doamne şi domni care se înspăimântă de ceea ce au visat. (...) Sunt şi oameni care visează bani. Dacă te visezi bogat, este posibil să devii sărac. Argintul este benefic. Lingoul de aur înseamnă că vei primi ajutor de la un bărbat. Visul în care găseşti o comoară prevesteşte că vei deveni un om bogat. Punga este semn de speranţă. Moneda veche arată bani câştigaţi uşor. Una de aur înseamnă om binevoitor. Mai există ceva foarte important, atunci când visezi grămezi mici de bani, înseamnă certuri. Când visezi bancnote, înseamnă că urmează să câştigi ceva, chiar dacă e cu venit sau nu”, a zis numerologul.

Citește și...

Rețetă sos pesto. Usturoiul poate fi o capcană, avertizează un bucătar, „poate copleși tot gustul”

Chef Joseph Hadad are câteva informații esențiale despre celebrul sos pesto.

„Pesto este un sos italian făcut la rece, din câteva ingrediente simple: busuioc, parmezan, usturoi, muguri de pin și ulei de măsline. Acesta este clasicul pesto genovese, care înnobilează o porție simplă de paste, transformând-o într-o masă delicioasă. Și are toate acele elemente care îl fac atât de iubit: gust aromat de la usturoi, textura de la nuci, izul sărat de la parmezan, prospețimea de la busuioc și cremozitatea dată de uleiul de măsline extravirgin.

De la rețeta clasică, însă, bucătarii au dezvoltat diverse variante. În plus, pesto a sărit din farfuriile cu paste și în alte preparate delicioase. Este atât de simplu de făcut, dar poate fi foarte bine și cumpărat de-a gata, fiind unul din acele ingrediente care nu este prea mult denaturat prin procesul de conservare. Iar ca orice ingredient simplu, cu care nu prea crezi că poți da greș, ei bine, se poate și aici să greșești”, a precizat Chef Joseph Hadad. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?