Fiul cel mare al lui Marcel Pavel a luat examenul de Bacalaureat după contestații
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fiul cel mare al lui Marcel Pavel, care inițial picase examenul de Bacalureat, după contestații iată că a trecut cu bine de toate probele.

Richard Pavel are mari motive de bucurie. Tânărul a reuşit să obţină o medie de trecere la Bacalaureat, după ce a făcut contestaţie.

Iniţial, fiul lui Marcel Pavel a luat 5.9 la Română, 5.2 la istorie şi 6.85 la Geografie. Deşi toate notele erau de trecere, media finală a fost 5.98, la doar două sutimi de nota necesară pentru a promova examenul.

Astăzi însă, Richard şi-a mărit media. După ce a făcut contestaţie la Română, el a primit nota 6,95, ceea înseamnă că media finală a examenelor de la Bacalaureat a crescut de la 5,98 la 6,33.

"Richard este un copil foarte conștiincios și sensibil. A învățat, s-a pregătit foarte bine. Dar, pe cât este de conștiincios, pe atât este de emotiv. Dezamăgirea este și mai mare pentru el, că nu a luat examenul pentru două sutimi.

El a absolvit liceul cu premiul III și media generală 9.03, iar la pian a obţinut 9.85. E frustrant că nu a luat. Problema a fost tocmai la limba română, la care el s-a simțit pregătit cel mai bine. Este un copil mai special, care suferă... O să depune contestație", declara Marcel Pavel înainte de a depunde contestație.

VEZI ȘI: Un elev s-a sinucis după rezultatele la BAC. Ce-a urmat este incredibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel