Finlanda ne taie și legăturile aeriene directe. Motivul: nu erau profitabile
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
finnair
finnair

La numai câteva zile după ce compania finlandeză de telefonie mobilă Nokia a anunțat că părăsește România, o altă compania a anunțat că va renunța la afacerile din țara noastră.  Zborurile directe ale Finnair către România vor înceta începând din data de 29 octombrie, a declarat luni  Laura Varga, ofiţer de presă al companiei, ea precizând că decizia a fost luată deoarece cursa era considerată neprofitabilă.

Compania aeriană Finnair a anulat pe perioadă nedeterminată cursa directă către Bucureşti.  "Compania analizează în permanenţă noi oportunităţi. În acest caz, am decis să anulăm deoarece nu era o cursă profitabilă", a spus Laura Varga pentru Mediafax. Săptămânal, zece curse dus-întors făceau legătura între Bucureşti şi Helsinki, a mai scris RFI, amintind că statul finlandez deţine 57% din compania Finnair.

Întrebată dacă mai sunt şi alte curse ale companiei Finnair care urmează să fie întrerupte din aceleaşi raţiuni, ofiţerul de presă a precizat că nu poate oferi astfel de informaţii.

Iniţial, informaţia privind întreruperea curselor Finnair către Bucureşti a fost difuzată de RFI, care cita surse apropiate companiei potrivit cărora aceste zboruri făceau parte din strategia companiei pe Asia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel