Fiica secretă lui Socaciu, poze sexy pentru propriul volum de poezii - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Chiar dacă divorțul dintre Victor Socaciu și Marina Almășan s-a pronunțat în secret, motivele despărțirii încep să iasă la iveală, unul câte unul. Acuzațiile la adresa lui Socaciu vin tocmai de la presupusul iubit al vedetei TV, regele asfaltului timișorean, Georgică Cornu, care făcea trimitere zilele trecute la fata secretă a lui Socaciu, în condițiile în care artistul o acuza de adulter pe realizatoarea TV.

Alessia Ana Maria Socaciu, fiica avută de Socaciu în afara căsătoriei, are 25 de ani, iar mama sa este o sibiancă pe care Socaciu a cunoscut-o în urmă cu 26 de ani, dar cu care nu s-a căsătorit. Alessia este scriitoare şi a realizat o şedinţă foto incendiară pentru lansarea primului său volum de poezii, "Frumoasa mea", lansat în luna februarie.

La evenimentul de lansare al volumului au fost invitaţi, pe lângă Victor Socaciu, şi George Stanca, cel care i-a prefaţat cartea, Mircea Vintilă şi Ion Marinescu. Marina Almăşan, însă, nu s-a sinchisit deloc să fie prezentă, semn că nu o prea interesează soarta fiicei sale vitrege.

Citește și:

Marina Almăşan: Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre

Victor Socaciu a divorţat de vedeta TVR, Marina Almăşan. Vezi care a fost motivul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel